Лайм

Як Netflix, тільки "Такфлікс": в Україні з'явиться сервіс для перегляду новинок українського кіно

Сервіс запропонує користувачам унікальну систему оплати

Вже не перший рік в Україні говорять про необхідність створити умови для легального та зручного перегляду новинок українського кіно онлайн. З цією ж метою вже з 1 січня буде запущений онлайн-кінотеатр "Такфлікс".

За словами засновниці проекту, режисера Надії Парфан, функціонал сервісу буде відрізнятися від стрімінгових платформ. При цьому його користувачі зможуть задовольнятися новинками українського кіно у високій якості та в будь-який зручний час.

Попередньо "Такфлікс" обіцяє унікальну систему оплати за користування сервісом у вигляді купівлі онлайн-квитків на той чи інший фільм. Таким чином перегляд можна буде здійснювати без передплати та реєстрації. Примітно, що 50% прибутку автори проекту мають намір передавати режисерам і творцям картин.

На етапі пілота автори сервісу також планують зробити акцент на авторські та незалежні фільми українського виробництва. Так, наприклад, в числі перших на сторінках "Такфлікс" з'явиться антиутопія Корнія Грицюка "2020: Безлюдна країна" - фільм про уявний 2020 рік в Україні, яку охопила хвиля масової міграції.

  • Раніше Джекі Чан на зйомках довів режисера до сліз. Новий трюк актора ледь не коштував йому життя.
  • Том Круз випробував перевантаження в винищувачі заради нового фільму "Топ Ган: Меверик". Ризикову затію втілили заради "переконливого спотворення обличчя".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї