Лайм

Актор серіалу "Американська історія жахів" помер в 27 років

Гаррі Хейнс страждав від залежності та психічних розладів

Австралійський актор і модель Гаррі Хейнс помер у віці 27 років. Напередодні смерті чоловік страждав від проблем з психічним здоров'ям.

Сумну новину в Instagram підтвердила мати Хейнса, актриса Джейн Бадлер. "Йому було 27 років, і світ був біля його ніг. Але, на жаль, він боровся з психічними захворюваннями та залежністю, - написала вона. - Яскрава іскра сяяла так недовго. Я буду сумувати за тобою, Гаррі, кожен день мого життя".

Актриса не розкрила причину смерті сина. Напередодні нового року він опублікував в Instagram оптимістичний пост, в якому привітав шанувальників зі святом.

"У 2020 год! Нова ера вже почалася. Тому давайте всі будемо рухатися тільки вперед, залишаючись собою, щоб насолоджуватися кожним моментом у всіх прекрасних нових починаннях. З новим роком. Стільки любові і вдячності за все в моєму житті", - написав Хейнс.

Гаррі Хейнс знявся в 5 сезоні "Американської історії жахів: Готель". Також актор відомий за роллю в фантастичному серіалі Netflix "ОА" (2019).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї