Лайм

Американські кінокритики назвали кращі фільми року: всі переможці премії Critics 'Choice Awards

Найпрестижніші нагороди премії в 2020 році дісталися Квентіну Тарантіно

У США відбулася церемонія нагородження однієї з найпрестижніших кінопремій - "Вибір критиків-2020" (Critics 'Choice Awards). Асоціація кінокритиків відзначила кращі фільми і серіали 2019 року, і робити прогнози на "Оскар-2020" стало ще простіше.

Кращим фільмом року став "Одного разу в Голлівуді" Квентіна Тарантіно. Він також був нагороджений за кращий сценарій і кращу роботу художника-постановника. У головній номінації ностальгічна драма Тарантіно обійшла такі визнані хіти, як "1917", "Форд проти Феррарі", "Ірландець", "Кролик Джоджо", "Джокер", "Маленькі жінки", "Шлюбна історія", "Паразити" і "Неограновані коштовності".

Квентін Тарантіно

Кращим режисером року американські кінокритики назвали Квентіна Тарантіно. "Людина, міф, легенда!" - привітали його представники премії.

Кращим актором за версією кінокритиків став Хоакін Фенікс, який виконав головну роль у трилері "Джокер".

Хоакін Фенікс

Кращою актрисою року назвали Рене Зеллвегер, яка зіграла голлівудську зірку Джуді Гарленд у біографічній драмі "Джуді".

Рене Зеллвегер

Бред Пітт забрав нагороду Critics 'Choice Awards як кращий актор другого плану. Він блискуче вжився в роль каскадера Кліффа Бута у фільмі "Одного разу в Голлівуді".

Зірка серіалу "Велика маленька брехня" Лора Дерн стала кращою актрисою другого плану. Нагороду їй принесла роль адвоката Нори Феншоу у фільмі "Шлюбна історія".

Лора Дерн

У номінації "Кращий молодий актор" переміг 12-річний Роман Гріффін Девіс, який зіграв Джоджо Бетцлера в трагікомедії "Кролик Джоджо".

Премію "Вибір кінокритиків" в категорії "Кращий акторський ансамбль" забрали зірки драми Мартіна Скорсезе "Ірландець".

Кращим мультфільмом року назвали "Історію іграшок 4", кращою комедією - "Мене звуть Доломайт" з Едді Мерфі, найкращим екшн-фільмом - "Месники: Фінал", кращим хоррором / науковою фантастикою - "Ми" Джордана Пила, кращим фільмом іноземною мовою - корейський трилер "Паразити".

Серед серіалів переможцями стали "Спадкоємці" (Краща драма), "Флібег" (Краща комедія) і "Коли вони нас побачать" (Кращий міні-серіал).

Повний список переможців Critics 'Choice Awards 2020 доступний на офіційному сайті премії .

  • Зірку "Джокера" Хоакіна Фенікса затримали у Вашингтоні. Він брав участь в еко-протесті, організованому відомою голлівудською актрисою і активісткою.
  • Колишня стриптизерка вимагає $ 40 млн у творців фільму з Дженніфер Лопес. Жінка стверджує, що в фільмі її оббріхують.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: фільми 2019

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї