Лайм

У серіалі "Корона" не згадають про Меган Маркл - ось як його автори пояснили рішення почекати

На думку режисера, говорити про вплив Меган Маркл на історію рано

Творці серіалу Netflix "Корона", в основі якого життя королівської родини Великобританії, не включать до сюжету герцогиню Меган Маркл, дружину принца Гаррі. До такого рішення прийшов режисер проекту Пітер Морган після галасу в Букінгемському палаці через рішення молодшого онука королеви Єлизавети II скласти з себе повноваження.

Як пише Entertainment Weekly, Морган впевнений, що говорити про вплив Меган Маркл на історію поки занадто рано. Поки всі події громадськості варто гарненько переварити, а для цього може знадобитися років 20.

"Я знаю, чим закінчиться мій серіал, і це трапиться задовго до часу, в якому зараз живемо ми. Мені некомфортно писати про поточні події <...> якщо почекати років 15-20, то написати про це можна буде вже набагато вільніше, як драму", - пояснив режисер.

До того ж, як зауважив Морган, він не знає, що зараз варто говорити про Меган Маркл: "Вона стане цікавою через років 20, коли ми перетравимо її історію та вплив".

Примітно, що раніше шанувальники серіалу пропонували Моргану не просто додати до сюжету персонаж герцогині, але й запропонувати самій Меган Маркл зіграти цю роль. Прем'єра 4 сезону "Корони" очікується вже цього року. Автори сконцентруються на подіях 1980-х років і введуть до серіалу принцесу Діану.

  • Читайте також на theLime, чому раптом батько Меган Маркл вирішив виступити проти дочки та її чоловіка принца Гаррі в суді Лондона. Там незабаром розглянуть справу про публікацію в пресі особистого листа герцогині.
  • Раніше королева Єлизавета II розповіла про майбутнє принца Гаррі та Меган Маркл після їх відмови від королівських повноважень. Схоже, 93-річна глава родини поставилася до вибору онука з розумінням.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї