Лайм

Орландо Блум озвучить принца Гаррі в новому комедійному мультфільмі про королівську родину

Мультсеріал "Принц" вийде на стрімінговій платформі HBO Max

У британського серіалу "Корона" з'явився "серйозний" конкурент: стрімінгова платформа HBO Max замовила анімаційний комедійний серіал "Принц", присвячений британській королівській родині, пише Deadline.

Основою для серіалу став Instagram-аккаунт письменника і продюсера Гарі Джанетті, в якому той коментує новини про королівських осіб від імені принца Джорджа, старшого сина принца Вільяма і Кейт Міддлтон. 6-річного Джорджа озвучить сам Джанетті. Також до нього приєднаються Орландо Блум в ролі принца Гаррі, Кондола Рашад в ролі Меган Маркл, Люсі Панч в ролі Кейт Міддлтон, Том Холландер в ролі принца Філіпа і принца Чарльза, Алан Каммінг в ролі дворецького Джорджа Оуена, Френсіс Де Ла Тур в ролі королеви Єлизавети і Іван Реон в ролі принца Вільяма. Виробництвом шоу займеться 20th Century Fox Television.

"Я дуже радий працювати з HBO Max і розповісти їм ще одну серію про родину, яка безжально бореться за трон", - сказав Джанетті.

"Ми дуже раді перенести світ, створений Гарі в Instagram, на HBO Max, де наші глядачі зможуть дізнатися те, що його шанувальники в Instagram вже знають - що Джордж може бути веселим, шокуючим і дуже милим", - сказала Сара Обрі, що відповідає за оригінальний контент на HBO Max.

  • Що буде з титулами принца Гаррі і Меган Маркл після відмови від королівських повноважень? Звідки вони візьмуть гроші на життя? Раніше theLime відповів на популярні питання про Мегзіте.
  • Щасливу Меган Маркл з сином помітили на прогулянці в канадському парку. В очікуванні Гаррі Меган Маркл з Арчі коротала час в парку Ванкувера.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї