Лайм

До мережі злили перші фото зі зйомок нової "Матриці" - роки йдуть, і Нео сильно змінився

Подробиці нового сюжету та подальшої долі Нео поки залишаються в секреті

Жителі Сан-Франциско почали раптом натикатися на вулицях на актора Кіану Рівза та режисера Лану Вачовські. Коли ж помітили техніку та операторів, все стало зрозуміло - в місті почалися зйомки нової, четвертої "Матриці".

Подробиці сценарію так само залишаються в секреті, та судячи зі свіжих знімків очевидців, "обраний" буде сильно відрізнятися від того Нео з оригінальної трилогії.

У Твіттер потрапили не тільки фотографії, але й короткі ролики випадкових свідків. Подія виявилася настільки цікавою, що вже незабаром поруч з місцем зйомок з'явилися репортери місцевих видань і телеканалів. Звісно, поспілкуватися їм вдалося лише з перехожими.

Найкраще Кіану Рівза можна розгледіти на фото, де актор виявляється у променях сонця. Що ж, судячи з його зовнішнього вигляду, Нео з'явиться у фільмі в дещо іншому образі. У будь-якому випадку, в певних епізодах його одяг явно буде далеким від класичних костюмів.

  • Раніше було заявлено, що Кіану Рівз, Керрі-Енн Мосс та Джада Пінкетт Сміт погодилися повернутися до ролей своїх персонажів - Нео, Трініті та Ніобе. Лиходій "Аквамена" Яхья Абдул-Матін II приєднається до франшизи, але його роль поки не розголошується. Також участь у проекті підтвердив Ніл Патрік Харріс, актор серіалу "Як я зустрів вашу маму". З чуток, приєднається і зірка серіалу "Мисливець за розумом" Джонатан Грофф. А ось Г'юго Вівінга, відомого за роллю агента Сміта, прихильники франшизи в кадрі, на жаль, не побачать.
  • Фани Кіану Рівза дізналися дату виходу нової "Матриці" і впали в істерику - на прем'єру потраплять не всі, і це вам не між синьою та червоною таблеткою обирати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї