Лайм

Тест-гра: хто з ікон кіно досі не отримав свій "Оскар"

Всенародне визнання ще не гарантує зіркам кіно золоті статуетки

Вже цієї неділі, у ніч на 10 лютого, американські кіноакадеміки проведуть 92-ту щорічну церемонію вручення премій "Оскар" і відзначать почесними нагородами кращі, на їхню думку, досягнення в індустрії цього року.

За час існування премії акторам, режисерам, операторам, композиторам і всім іншим причетним до створення кіно роздали більше тисячі статуеток. І кожного разу рішення Академії викликали суперечки, адже всенародне визнання ще не обіцяє тій чи іншій зірці нагороду. Так, наприклад, Леонардо Ді Капріо отримав свій перший "Оскар" лише у 2016 році за роль у фільмі "Легенда Г'ю Гласса", а Меріл Стріп була номінована на премію рекордний 21 раз, але в підсумку зберігає вдома лише три "золотих чоловічка". В очікуванні неділі theLime пропонує читачам пройти цікавий тест і відповісти, хто з ікон кіно досі не отримав схвалення академіків.

Нагадаємо, старт 92-ї церемонії "Оскар-2020" заплановано на 03:00 за київським часом. За головними подіями цього вечора в Лос-Анджелесі стежте на сторінках theLime.

  • Цього року за "Оскар" в категорії "Кращий дизайн костюмів" позмагаються фільми "Ірландець", "Кролик Джоджо", "Маленькі жінки", "Джокер" та "Одного разу в Голлівуді". Ми згадали 7 культових картин-лауреатів премії з фантастичними костюмами.
  • Читайте також про 8-ку найвідоміших пісень з фільмів, відзначених премією "Оскар". Ці хіти були написані спеціально для фільмів, але швидко їх "переросли".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: Оскар-2020

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї