Лайм

Кажуть, актриса з "Гаррі Поттера" прощається з кіно через рак: що відбувається насправді

За 18 місяців актрисі вдалося здолати хворобу

У ЗМІ з'явилися новини про рак третьої стадії, який був знайдений у британської актриси Джулі Уолтерс (мами Рона Візлі із серії фільмів про Гаррі Поттера). При цьому видання посилаються на свіже інтерв'ю Уолтерс каналу BBC, стверджуючи, що фільм "Таємничий сад" з її участю може стати останнім.

На ділі ж онкологію у актриси діагностували ще в 2017 році. У свіжому інтерв'ю BBC вона говорить про те, що після тривалого лікування та курсу хімії все ж зуміла повністю здолати хворобу. Фільм "Таємничий сад" дійсно може стати останнім за її участі, адже Уолтерс 69 років, і тепер їй потрібно берегти здоров'я. Проте повністю від проектів вона не відмовляється, та надалі буде підходити до них дуже вибірково.

Фото: Getty Images

Що ж стосується хвороби, 18 місяців тому актриса звернулася до клініки через розлади шлунка та дискомфорт в області живота. Тоді ж лікарі виявили дві пухлини у товстій кишці.

"Шок. Просто шок, - згадала той день актриса. - Я продовжувала думати, що все це нереально, що лікар напевно помилився. Я просто не могла повірити". Але медики поспішили заспокоїти її, запевнивши, що шанси на усунення хвороби є. Через 18 місяців Уолтерс отримала підтвердження, що її здоров'ю на поточний момент нічого не загрожує.

"Я не кажу, що ніколи більше не буду зніматися. Але і не думаю, що зможу повернутися до [проектів, які вимагають бути на майданчику] шість днів на тиждень, з п'ятої ранку до сьомої години вечора", - додала вона.

  • Раніше актриса Сальма Хайек відповіла критикам, які звинувачує її у захопленні ботоксом. Вся справа в тому, що 53-річна знаменитість виглядає дуже молодо, і це викликає підозри у деяких "експертів" у мережі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї