Лайм

Серіал Оксани Байрак "Ніщо не трапляється двічі" отримав продовження: про що 2 сезон і де його дивитися

Що чекає на глядачів у продовженні знаменитої історії

"Ніщо не трапляється двічі" - серіал від телеканалу СТБ, який набрав величезну популярність. Творці історії вирішили не засмучувати своїх глядачів, тому вже зараз можна подивитися 2 сезон цього продукту. Про що ж він, яких акторів ви побачите в кадрі, і де можна подивитися серії, що вже вийшли? Усіма деталями ми поділимося в цьому матеріалі.

У другому сезоні серіалу про неймовірну історію кохання, яка тягнеться ще з 90-х років минулого століття, мова піде про безліч непростих драматичних ситуацій. За сюжетом, пройшло 7 років з того моменту, як Маша і Вадим розлучилися. Героїня вийшла заміж за Бориса, разом вони живуть у мирі та радості, виховуючи дитину Іру. Однак, материнське серце Маші все одно не може забути про старшу донечку Катю, яку 7 років тому вкрав з пологового будинку Огнев.

Кожен день Маша сподівається знайти хоч якусь зачіпку, яка зможе привести її до дівчинки. І одного разу це все-таки відбувається. Героїня серіалу дізнається від Алекса, хлопця Алли, що Вадим з малятком живуть в Америці. Тепер Маші залишається тільки дістатися до них і повернути дочку. Але чи віддасть Вадим дитину? Чи зможе Маша пробачити чоловіка, який перетворив її життя на справжнє пекло? І чи розповість жінка всю правду про нього їхньій спільній доньці? Про все це і не тільки глядачі зможуть дізнатися у нових серіях.

Фото: stb.ua

У головних ролях знялися Катерина Тишкевич, Антон Батиров, Валентин Томусяк, Петро Риков, Надія Мейхер-Грановська, Григорій Бакланов. Ну а подивитися серіал "Ніщо не трапляється двічі - 2" можна на сайті Teleportal.

  • На початку березня канал СТБ презентував новий серіал "Спійматі Кайдаша" . Сценарій Наталії Ворожбит віддалено заснований на повісті "Кайдашева сім'я" Івана Нечуя-Левицького і піднімає проблему відносин батьків і дітей, зачіпає і тему недомовленостей між сусідами. Незабаром після прем'єри theLime поцікавився, як з цим складається у його акторів - Тараса Цимбалюка, Антоніни Хижняк та Григорія Бакланова.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї