Лайм

3 фільми Оксани Байрак для глядачів серіалу "Ніщо не трапляється двічі"

Які ще роботи режисера варто подивитися

"Ніщо не трапляється двічі" - серіал від телеканалу СТБ, який набрав величезну популярність. Другий сезон виявився не менш захоплюючим, ніж перший. Раніше ми розповіли, чи будуть знімати 3 сезон цієї захоплюючої історії. А тепер хочемо поділитися з вами іншими роботами режисера Оксани Байрак, на які точно варто звернути увагу.

40+, або Геометрія почуттів

У ролях: Ірина Єфремова, Анастасія Буніна, Ольга Сидорова, Андрій Стоянов, Олег Масленников-Войтов, Сергій Фролов, Дмитро Мазуров, Іван Колесников, Дмитро Тубольцев, Михайло Дорожкін, Ірина Калашникова, Олена Радевич, Міла Сивацька, Клавдія Дрозд, Ольга Березкіна, Сталіна Лагошняк, Анна Сагайдачна.

Це історія трьох подруг, які одного разу нагадали собі щасливе життя. І начебто все навіть почало збуватися, правда, зовсім не так, як спочатку планувалося. Чи зуміють дівчата пройти всі складні випробування і знайти нову силу? І чи вийде у них все-таки знайти своє щастя?

Моє нове життя

У ролях: Лариса Шахворостова, Андрій Біланов, Дмитро Міллер, Регіна Мянник, Любава Грешнова, Марія Валешная, Валерія Ходос, Ігор Швидченко, Євген Капорін, Римма Зюбіна, Оксана Байрак, Олена Турбал, Георгій Москалюк.

Все життя головної героїні Слави раптово руйнується. Її чоловік йде з сім'ї до юної красуні, дочка вважає, що Слава зруйнувала її життя. Навіть найкраща подруга виявляється не тією, за кого себе видавала, і зраджує героїню. Найгірше те, що останні 15 років Слава повністю присвятила дому, сім'ї та близьким. Щиро вважаючи, що це цінують. Однак, жінка виявилася неправа. І ось, коли все перевертається з ніг на голову, і героїня вже готова впасти у відчай і здатися, доля зводить її з чоловіком, який покаже їй життя у зовсім інших тонах.

Зимовий сон

В ролях: Анна Науменко, Андрій Чернишов, Лариса Удовиченко, Борис Невзоров, Ольга Орлова, Володимир Федорів, Катерина Островська, Аркадій Райцин, Антон Маляр, Олена Лохаівская, Варвара Філіпчук.

Головна героїня, усміхнена і чарівна дівчина з веснянками і рудим волоссям, працює у весільному салоні. Вона мріє про власне весілля, хоче поїхати до Франції і таємно любить свого начальника. Але реальність виявляється зовсім не такою, як мрії красуні. Чи зможе вона зберегти віру в чудо, коли все навколо буде розвалюватися на частини? Або ж диво саме її знайде?

  • На початку березня канал СТБ презентував новий серіал "Спійматі Кайдаша". Сценарій Наталії Ворожбит віддалено заснований на повісті "Кайдашева сім'я" Івана Нечуя-Левицького і піднімає проблему відносин батьків і дітей, зачіпає і тему недомовленостей між сусідами. Незабаром після прем'єри theLime поцікавився, як з цим складається у його акторів - Тараса Цимбалюка, Антоніни Хижняк та Григорія Бакланова.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї