Лайм

Названо кращий серіал 21 століття - він обійшов "Пуститися берега" та "Доктора Хто", але люди готові сперечатися

Глядачі впевнені, що провальний фінал сильно підмочив загальну оцінку серіалу

Великий британський розважальний портал Digital Spy провів глядацьке голосування, за підсумками якого назвав серіал "Гра престолів" кращим з тих, що вийшли в 21 столітті. Але люди готові сперечатися, адже вважають, що провальний фінал позбавив сагу HBO першості в цьому рейтингу.

Як пише Daily Mail, глядачам запропонували обрати фаворита серед 150 телешоу, які вийшли з початку 2000-х. За підсумками голосування проект HBO нібито впевнено обійшов таких гігантів, як "Пуститися берега", "Доктор Хто" та "Дивні дива".

Фрагмент з серіалу "Гра престолів" Фото: hbo.com

Другий рядок у рейтингу дістався проекту Netflix "Дивні дива", трійку закрив науково-фантастичний "Доктор Хто". До першої десятки також увійшли серіали "Шерлок", "Пуститися берега", "Вбиваючи Єву" та "Чорнобиль".

Що ж стосується спірного фіналу "Гри престолів", через місяці після прем'єри про нього раптом відкрито вирішила заговорити і Емілія Кларк, яка зіграла роль Дейенеріс Таргаріен. За словами актриси, вона була розчарована ідеями сценаристів не менше за глядачів.

  • Нагадаємо, на порталі Metacritic глядацький рейтинг фіналу "Гри престолів" склав всього 4,1 бали з 10-ти можливих. Але як уже зазначалося вище, фани все ще сподіваються на Джорджа Мартіна. Фантаст традиційно говорить загадками, але його слова обнадіюють, адже дві нові книги "Вітри зими" та "Мрія про весну" нібито будуть відрізнятися від серіалу HBO.
  • Втім, Джордж Мартін вже зізнався фанам, що всупереч обіцянкам, не встигає дописати книгу "Вітри зими" цього року. При цьому фантаст запевнив, що пише в дні карантину щодня по кілька годин.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги:

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї