Лайм

СТБ анонсував розширену версію серіалу "Спіймати Кайдаша": тізер

Глядачі побачать сцени, які не ввійшли до його остаточного сценарію

Телеканал СТБ готує до запуску режисерську версію серіалу "Спіймати Кайдаша", про яку раніше в інтерв'ю theLime розповідала сценаристка Наталя Ворожбит. Картину зі сценами, які не ввійшли в оригінального серіалу, глядачі побачать вже цієї осені.

Незабаром після прем'єри Ворожбит зазначила, що не бачить сенсу продовжувати серіал, при цьому планує попрацювати над великою кількістю матеріалу, який не увійшов до його остаточного сюжету. Точну дату виходу режисерської версії канал поки тримає в секреті, але в мережі вже з'явився її тізер.

Нагадаємо, 12-серійний проект "Спійматі Кайдаша" в 2018 році виграв пітчинг Міністерства культури України та отримав державну фінансову підтримку. Сценаристом і шоураннер проекту виступила Наталя Ворожбит, яка зібрала на знімальному майданчику зірку "Кріпосної" Тараса Цимбалюка, акторів військової драми "Кіборги" Віктора Жданова та Романа Ясиновського, Антоніну Хижняк, Григорія Бакланова та інших. Незабаром серіал отримав високі оцінки глядачів.

  • Сюжет серіалу піднімає проблему стосунків у родині. Ми запитали, як з цим складається у його акторів. Тарас Цимбалюк, Антоніна Хижняк та Григорій Бакланов розповіли про особистий досвід взаємин з близькими.
  • Раніше ми також розповідали про 7-ку перевірених серіалів від сценаристки "Спійматі Кайдаша". Наталя Ворожбит обрала улюблені картини різних жанрів та настроїв.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї