Лайм

Крихітний пес в модних нарядах став зіркою соцмереж - все завдяки креативній господині

Малюк Дакі вже приміряв образи Гаррі Поттера і Міккі Мауса. На черзі - Біллі Айліш

За життям йоркширського тер'єра на ім'я Дакі в TikTok та Instagram стежить більше мільйона людей. Усім не терпиться побачити, яким буде його нове вбрання, адже Дакі вже з'являвся перед онлайн-аудиторією в образі Гаррі Поттера, Вілі Вонки, Міккі Мауса і навіть британського співака Гаррі Стайлса.

Власниця Дакі Крістін Сюй не сумнівалася, що її вихованець рано чи пізно стане популярним в Інтернеті. Дівчина є співзасновницею маркетингової студії і веде блог про стиль життя з більш ніж 244 тис. підписників. Сторінку в Instagram для Дакі вона завела на його четвертий день народження, а три роки по тому малюк став справжньою зіркою.

Фото: instagram.com/duckytheyorkie/

Ідею переодягати Дакі в знаменитостей і популярних персонажів Крістін підказали користувачі соцмереж. "Все почалося з відео, на якому один з наших фанатів коментує, що хотів би побачити Дакі в окулярах і з крихітним рюкзаком. Потім люди продовжували залишати свої заявки, - розповіла вона. - Так Дакі перетворювався в Стіча, Дональда Дака і Міккі Мауса" .

Фото: instagram.com/duckytheyorkie/

Фото: instagram.com/duckytheyorkie/

Фото: instagram.com/duckytheyorkie/

У Дакі вже є безліч саморобних костюмів і аксесуарів, хоча іноді господині доводиться замовляти речі в Інтернеті або навіть шити їх на замовлення. У будь-якому випадку, малюк зовсім не проти перевтілень: Сюй запевняє, що він ніколи не вередує і охоче приміряє різні образи. У найближчих планах креативної дівчини - перетворити тер'єра на Біллі Айліш і одного з учасників групи BTS.

Фото: instagram.com/duckytheyorkie/

Фото: instagram.com/duckytheyorkie/

  • Щеня Чау-чау по кличці Хмарка Орео виріс і став справжньою Хмарою. Обійняти таку печеньку захоче кожен, адже цей чарівний песик щодня закохує в себе тисячі людей.
  • Золотистий ретривер зібрав в соціальних мережах величезну кількість шанувальників - все завдяки відмітці на його морді. Енцо народився з рідкісною генетичною мутацією, яка "розфарбувала" його шерсть в чорний колір.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео