Лайм

Хлопець зробив коханій пропозицію в екстремальних умовах - через адреналін вона ледь це помітила

Сюрприз вдався завдяки уважному інструктору зі стрибків з парашутом

Ретельно спланована пропозиція руки і серце ледь не обернулася для чоловіка провалом. Він вирішив здивувати кохану під час стрибка з парашутом, але не врахував, що у вільному падінні дівчині буде не до романтики, пише Metro.

37-річний Джейсон Пек організував для своєї коханої Кеті стрибок з висоти 4000 метрів. Згідно з планом, в повітрі вона мала помітити напис, який тримали друзі пари: "Кеті, ти вийдеш за мене заміж?" Коли дівчина та її інструктор опустилися на землю, чоловік встав перед нею на одне коліно і простягнув кільце. На щастя, Кеті погодилася, однак без уважного інструктора план міг провалитися.

"Думаю, я просто кивнула, якщо чесно. Я була дуже шокована, - зізналася 30-річна Кеті. - Під час польоту інструктор весь час говорив мені: "Ти бачиш ці знаки?" Спочатку я не розуміла, що він має на увазі, і почала шукати дорожні знаки. Але потім я помітила своє ім'я, і все зійшлося".

Фото: metro.co.uk

Фото: metro.co.uk

Наречена зізналася, що такий вчинок видався їй дуже романтичним, і вона досі вражена. "У мене перехопило подих, і я цього ніколи не забуду", - сказала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео