Лайм

Батько зробив для дочки унікальний подарунок на Хелловін - це костюм конференції в Zoom

Чоловік перетворив дівчинку на "вбивцю в масці", і кожен зустрічний стає її "жертвою"

Традиційні костюми на Хелловін виходять з моди: у 2020 році відьми, вампіри і зомбі лякають людей менше, аніж повсякденні речі, пов'язані з пандемією Covid-19. Так креативний американець став зіркою соцмереж, зробивши для своєї дочки костюм "убивчої" конференції в Zoom.

Фото: YouTube / Greg Dietzenbach

Щороку Грег Дітценбах з Айови робить для своїх дітей складні і смішні костюми на Хелловін. Цього разу чоловік відтворив інтерфейс програми для відеоконференцій Zoom з 9 учасниками. Всі монстри по периметру є ретушованими фотографіями самої Ади Дітценбах в костюмах Людини-невидимки, перевертня, чудовиська з Чорної лагуни, відьми з Блер, Дракули і мумії. Центр конференції зарезервований для "Вбивці в масці" - її самої. Дев'ятий учасник онлайн-зустрічі - це порожній квадрат з написом "Наступна жертва". Нею стає кожен, до кого дівчинка підійде досить близько, адже панель оснащена iPad з працюючою фронтальною камерою.

"Цей костюм поєднує в собі лячність Хеллоувін і нашу нову дивну реальність. Кожному можуть до смерті набриднути зустрічі Zoom, але будьте обережні, адже це дійсно вбиває, - написав Дітценбах в Instagram. - Вбивця в масці і її загін монстрів знайшли свою наступну жертву - вас".

Креативний американець розповів, що в дитинстві Хелловін був одним з його улюблених свят, і він робить все, щоб передати цю любов своїм дітям. "2020 рік був важким, але приємно усвідомлювати, що ми порадуємо інших. Звичайно, на безпечній відстані", - сказав він.

Серед шедеврів Дітценбаха минулих років - костюм Носка-трансформера, акваріум з піраньями і картонні копії сусідських дверей, в які його дочка одягалася на Хеллоуїн в 2018 році.

  • Чоловік прикрасив будинок до Хелловіну величезним павуком, і це видовище лякає і захоплює одночасно. Увечері він світиться і спускається з даху.
  • Художник з Лос-Анджелеса створив страшну маску для Хелловіна, і це не традиційний зомбі або вампір, а сердита біла жінка середніх років. Виріб, що отримав назву "Карен", миттєво став популярним в мережі, і тепер його просять запустити масове виробництво.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео