Лайм

Песик посварився з котом і покликав на допомогу старшого друга - спрацювало безвідмовно

Відео сутички пухнастих сусідів стало хітом в мережі

На будь-яку силу завжди знайдеться інша сила. Це правило життя добре засвоїли пухнасті герої смішного відео, яке стало вірусним в мережі.

4-місячний кавапу на прізвисько Луї вступив у конфронтацію зі своїм сусідом по квартирі, котом Марвіном. Марвін схопив його волохату голову і приготувався до удару, коли щеня зрозумло, що йому не вистояти в цій сутичці самостійно. Луї відступив, але тільки щоб повернутися з підмогою у вигляді дорослої собаки на ім'я Ліла. Такого розвитку подій кіт не очікував, і швидко зайняв оборонну позицію в раковині.

"О, так, він приніс велику пушку, і ти втік!" - кричить господиня своєму коту. Але той, схоже, зовсім не засмучений своєю поразкою: немає нічого ганебного в тому, щоб вчасно відступити в бійці, виграти яку тобі точно не світить.

  • У невеликому містечку Реббіт Хеш в штаті Кентуккі мером обрали французького бульдога на прізвисько Уілбур Біст. Собака з відривом більш ніж на 10 тис. голосів обійшов своїх конкурентів - гончу на ім'я Кролик Джек і золотистого ретривера Поппі.
  • Цуценя назвали Фісташкою через незвичайне зелене хутро. Таке забарвлення зустрічається вкрай рідко, але природа завжди знаходить спосіб здивувати найнесподіванішим чином.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео