Лайм

Голодна соня залізла в годівницю для птахів й застрягла - ось до чого призводить обжерливість

Малятко вирішило підготуватися до сплячки

Мешканка Великобританії Шеріл Хьюінс вийшла вранці в сад та виявила в годівниці для птахів соню. Хитрий гризун заліз в пластикову трубу та влаштував там справжній бенкет. Ось тільки ненажера не врахував, що його талія розшириться і він більше не зможе пролізти в дірку.

Жінка вирішила врятувати пухку ненажеру і подзвонила в місцеве товариство любителів гризунів, пише Daily Star. І поки розроблявся план з порятунку, соня продовжувала точити насіння. Правда, робила це вже без особливого ентузіазму.

Фото: Cheryl Hewins

Волонтер Кетрін з фонду зізналася, що здивувалася, коли Шеріл розповіла їй про соню та показала знімок звірка. "Фото вийшли сміховинними, ця ненажера сиділа в годівниці, надувшись від насіння і зерен, як хом'як", - розповіла вона.

Дівчина зазначила, що це велика рідкість побачити соню, адже зазвичай ці звірята відразу тікають при вигляді людей. Гризун, ймовірно, хотів грунтовно підготуватися до сплячки, набивши черевце їжею. Він зібрав усі ягоди в саду, а потім поліз в годівницю за добавкою. Соні пощастило, що її помітила британка, інакше довелося б зимувати в трубі.

Фото: Cheryl Hewins

Фото: Cheryl Hewins

  • У Таїланді дитинча слона пробрався вночі на фермерське поле, щоб поласувати цукровою тростиною. Але раптом туди навідалися люди, і малюк вирішив сховатися. Ось тільки слоненя злегка переоцінило свою стрункість.
  • Дивіться також на theLime, як щеня померанського шпіца проліз в неймовірно вузьку щілину між тумбою і стіною, і змусив добряче посміятися не тільки господарів, але й користувачів мережі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео