Лайм

У Telegram пожартували щодо масштабного збою в роботі месенджера

Здавалося, це знають всі: ніякої годівлі гремлінів після півночі!

Вдень 16 грудня в роботі месенджера Telegram стався масштабний збій. Близько сорока хвилин на проблеми скаржилися жителі України, Білорусі, Росії та країн Європи. Деякі не могли надіслати повідомлення, а хтось взагалі не міг завантажити додаток.

Після того, як месенджер знову запрацював, на офіційній сторінці Telegram у Твіттері з'явилося кумедне повідомлення. Здавалося, це все знають: ніякої годівлі гремлінів після півночі!

"Хтось нагодував гремлінів після півночі. Ми їх збираємо і всіх заспокоїмо", - пожартували представники Telegram. Близько 15:50 за Києвом робота месенджера налагодилася і більше не викликає труднощів.

Гремліни - міфічні істоти з британського фольклору, бешкетники, схожі на домового. Також гремліни - персонажі однойменного комедійного фільму жахів 1984 року, який після виходу набув великої популярності. За сюжетом з гремлинами необхідно було дотримуватися двох суворих правил - не підпускати їх до води і не годувати після опівночі. У першому випадку волохаті істоти починали розмножуватися, а в другому - перетворюватися на лютих та смертельно небезпечних монстрів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео