Лайм

Джейк Джилленгол випустив фірмові худі, але шанувальники в СНД лише сміються - ці три букви їм добре знайомі

Ну хто б пройшов повз великого напису "LOX"...

Актор Джейк Джилленгол ("Морпіхи", "Зодіак") випустив фірмові худі, які створив для Фонду акторів з підтримки театральних працівників Нью-Йорка. Всі виручені від продажу кошти він планує передати цій організації. І все б нічого, от тільки букви на одязі складаються в слово, повз яке шанувальники Джилленгола з СНД пройти не змогли.

Актор приміряв худі з написом "LOX" і поділився кількома фото в Instagram. Як ви могли здогадатися, коментарів російськомовних користувачів соцмережі довго чекати не довелося.

Фото: Instagram / @jakegyllenhaal

"Хтось скаже цьому хлопцю, що у нього на худі написано?", "Чувак, це попадос", "Поясніть чуваку, що ідея провалилася", - жартують у коментарях.

Фото: Instagram / @jakegyllenhaal

Насправді буквам на худі Джилленгола є просте пояснення. Фірмовий Мерч актор розробив з приятелями із популярної кулінарії Russ & Daughters. У Нью-Йорку вона славиться своїми бейглами (пшеничними бубликами) та філе солоного лосося, яке часто подають разом з вершковим сиром на бейглі - це і є lox (локс).

  • Дивіться також на theLime, як Емманюель Макрон програв парі комікам і ті прийшли знімати свій випуск у Єлисейському палаці. Ще й не самі, а з рок-гуртом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео