Лайм

Пес втратив одну лапку і тепер ходить як людина - тільки погляньте на цю життєрадісну тварину

Декстер – нова зірка TikTok

Пес на прізвисько Декстер прославився в TikTok завдяки вмінню бігати на задніх лапках. Собаку збила машина, і йому довелося ампутувати передню кінцівку. Але незважаючи на всі труднощі, він залишився дуже життєрадісним псом.

Собака потрапила в аварію у 2016 році. Внаслідок ДТП хвостатий сильно постраждав і йому зробили п'ять операцій, після яких він довго відновлювався. Втративши одну лапку, Декстер почав освоювати навички ходьби по-людськи. Сьогодні песель так швидко бігає, ніби народився двоногим.




Хазяїн улюбленця Кенті Пасек називає свого 6-річного друга дуже доброзичливим, щасливим та активним. Коли Декстера, яйкий йде на двох лапах, зустрічають перехожі, то одразу закохуються в нього.




На аккаунт собаки в TikTok підписано понад 644 тисячі користувачів, які з нетерпінням чекають нових роликів. Тіктокери захоплюються стійкістю та життєлюбністю Декстера, і бажають йому довгих років життя.




  • Любитель тварин відплатив бездомному псові за укус любов'ю, і ця історія торкнеться серця кожного. Чоловік щодня підгодовує собак на вулиці, і одного разу один з них несподівано на нього накинувся.
  • Пес ув'язався за дівчиною під час прогулянки, і тепер вони завжди подорожують разом - ось їхня мила історія.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео