Лайм

Дімону більше не наливати: у мережі висміяли ганебне фото Медведєва з біноклем

"Сів на горщик, а кришку підняти забув"

Поки дружина Дмитра Медведєва п'є, гуляє і готує розлучення, політик не втрачає можливості зайвий раз осоромитися. Так, в мережі стало вірусним фото друга Путіна, на якому він "уважно спостерігає" за військовими навчаннями.

Заступник голови Радбезу РФ нещодавно відвідав військову базу в Оренбурзькій області, де оглянув снайперські гвинтівки та дивився за роботою РСЗВ "Град". Однак, судячи зі знаменитого кадру, "спостерігав" він не надто пильно, дивився у повністю закритий бінокль.

Фото: twitter.com/Kremlinpool_RIA

"Алкоголіку Дімону більше не наливати… Або коли ти дивишся в майбутнє рашастану", - прокоментував цю ситуацію український ведучий Слава Дьомін. У Instagram він також опублікував те саме вірусне фото.

Підписники у коментарях заявили, що через закритий бінокль політик дивиться "у світле майбутнє Росії", додаючи, що він "сів на горщик, а кришку підняти забув".

"Сів на горщик, а кришку підняти забув", "Погляд у світле майбутнє", "Ніяких прильотів у Криму не спостерігаю", "Фотограф молодець, але його звільнять", "Він дивиться новий сезон "Битви екстрасенсів", який ще не вийшов", "Він свою білочку роздивляється?", "Очі вже залиті", - висловилися люди з цього приводу.

Фото: instagram.com/slavademin_official

Фото: instagram.com/slavademin_official

Тим часом російські ЗМІ стверджують, що Медведєв прибув на військові навчання в Оренбурзькій області за дорученням президента Росії Володимира Путіна. Політику продемонстрували підготовку водіїв бойових машин та артилеристів. Також заступник голови Ради безпеки РФ побував на стрільбах мінометних та гаубичних розрахунків.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео