Лайм

Молода дружина Віктора Павлика показала себе в шлюбній сукні в день скасованого весілля зі співаком

Торжество мало відбутися у Дніпрі - рідному місті Катерини

18 серпня Віктор Павлик та його молода дружина Катерина Репяхова планували зіграти весілля. Однак в романтичні плани пари втрутилася сімейна трагедія - смерть молодшого сина співака.

У день скасованого свята дружина артиста поділилася в Instagram Stories знімком з недавньої фотосесії, яка була зроблена в день розпису. На фото Катерина зображена у весільній сукні.

Дружина Віктора Павлика Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

"Сьогодні повинно було бути наше весілля. Але у нас все найкраще ще попереду", - написала Репяхова. Правда, вона не уточнила, перенесли вони торжество або скасували зовсім.

Нагадаємо, що Павлик та Репяхова один раз вже відсували дату весілля. Тоді парі завадив коронавірус. Спочатку закохані планували влаштувати свято 10 червня, проте через карантин гуляння перенесли на серпень. Нову дату церемонії Катерина тримала в секреті до останнього. Торжество пара планувала провести не в столиці, а в рідному місті Каті - Дніпрі.

Віктор Павлик та його концертний директор Катерина Репяхова узаконили стосунки в режимі повної таємності. Через тиждень після розпису пара зізналася, що 29 травня вони стали сім'єю.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова Фото: instagram.com/repyahovakate

  • Хоча стосунки пари тривають вже 5 років, 29-річна різниця у віці все ще розбурхує консервативну публіку. 26-річна Репяхова розповіла, що новина про їх довгоочікуване весілля викликала в соцмережах цілу хвилю негативу.
  • 7 серпня шанувальників творчості Віктора Павлика сколихнула сумна новина - його 21-річного сина Павла забрала онкологія. Співак важко переживає втрату: сильно плаче, переглядає сімейний альбом і ділиться теплими спогадами в соцмережі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації