Лайм

Кіану Рівз знову прославився в Україні - цього разу як "бомж" у регіональній газеті

"Сумний Кіану" - найпопулярніший мем з Кіану Рівзом, тепер це доводять і газети в Україні

Актор Кіану Рівз знову став жертвою українських креативників. Але якщо раніше його помилково зробили хоча б американським робітникам у підручнику історії, то цього разу - "бомжем" у розділі "Драми" однієї з регіональних газет.

Знімком газетної сторінки з заголовком "Багата жінка народила від... бомжа" в Твіттер поділився користувач з ніком Ніколассон. У ній драматичні пригоди дівчини редактори супроводили популярною фотографією з Кіану Рівзом, яка також стала відомою як мем "Сумний Кіану".

Фото: Twitter / @Vatycannibal

При цьому користувачі соцмереж звернули увагу не тільки на фотографію Кіану Рівза, але і на "пікантність" регіональних історій: "Так це найпопулярніша їх сторінка! Є навіть окремий журнал такий з історіями!", "Найбільше мені сподобалося фото бомжа для першої історії", - сміються в коментарях.

До слова, мем "Сумний Кіану" тепер і справді може претендувати на місце найпопулярнішого з Кіану Рівзом, і доводять це не тільки підручники історії чи регіональні газети в Україні. Як стало відомо раніше, актор "Матриці" та "Джона Віка" незабаром випустить авторський комікс BRZRKR про "напівбога, який працює на уряд США". У ньому шанувальники побачать доволі знайому сцену.

Як розповів читачам у Твіттер письменник Донні Кейтс, збіги не випадкові. Раніше у нього була можливість поспілкуватися з Кіану Рівзом особисто і тоді актор озвучив ідею додати "Сумного Кіану" в комікс. "Дуже радий, що ідея прижилася", - написав Кейтс.

Ідею Рівза підтримали дизайнер The New York Times Метт Кіндт та ілюстратор Алессандро Вітті. Їх спільний проект BRZRKR розповість про "напівбога", який подорожує Землею в пошуках відповідей на питання про своє існування. Сюжет приведе його до роботи на уряд США і "занадто небезпечних та жорстоких" завдань.

  • 2 вересня Кіану Рівз відсвяткував свій 56 день народження. До цієї дати ми зібрали кращі меми з актором та улюбленцем соцмереж.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil