Лайм

У Мінську таксист допоміг хлопцю втекти від ОМОНу і став зіркою вірусного відео. Але машину доведеться полагодити

Такого результату погоні силовики точно не чекали

У Мінську водій таксі відрізнився блискавичною реакцією і врятував учасника масових протестів від ОМОНівців. Відео стало вірусним у соцмережах і зібрало тисячі переглядів, адже такого результату погоні за хлопцем силовики точно не чекали.

Згідно з інформацією Telegram-каналу Euroradio, ролик зняли ввечері 23 вересня на вулиці Пушкінській. Хлопець, тікаючи від силовиків, буквально застрибнув у таксі і водій одразу ж натиснув на газ. Машина виїхала на зустрічну смугу, газон і втекла від ОМОНівців. Що правда, з вм'ятинами від ударів кийками доведеться повозитися.

У містах Білорусі вже понад місяця проходять масові протести, причиною яких стала перемога Олександра Лукашенка на чергових президентських виборах. Люди вимагають відставки Лукашенка, перевиборів, звільнення всіх політичних ув'язнених і покарання силовиків за свавілля та жорстоке побиття мітингувальників.

23 вересня Лукашенко провів таємну інавгурацію і заявив, що вступає на посаду президента Білорусі "з особливим почуттям гордості". У зв'язку з цим в країні пройшли масові акції протесту. Людей на вулицях розганяли кийками, перцевим газом та водометами. Під час протестів силовики затримали понад 200 осіб.

  • Читайте також на theLime, як режисер Нікіта Міхалков вивчив відео протестів у Білорусі і зробив "професійний" висновок - каже, протестувальників намалювали. Хоча після заяв про "чіпування людей американцями" користувачі соцмереж вже нічому не дивуються.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита