Лайм

Хоакін Фенікс став батьком і назвав дитину на честь загиблого брата

Актор і його наречена Руні Мара назвали первістка Рівер

Зірка "Джокера" Хоакін Фенікс і Руні Мара стали батьками хлопчика. Про це на сцені Цюріхського кінофестивалю проговорився режисер Віктор Косаківський, в чиєму фільм "Гунда" Фенікс виступив виконавчим продюсером.

Фото: Getty Images

"У нього тільки-но народилася дитина. Гарний син на ім'я Рівер. Тому він не може зараз просувати фільм", - сказав режисер, пояснюючи відсутність 45-річного актора на кінопоказі.

Ім'я Рівер - данина поваги рідному брату Хоакіна Фенікса, який загинув в 1993 році. Рівер Фенікс, відомий за ролями у фільмах "Залишся зі мною", "Мій особистий штат Айдахо" і "Біг на місці", помер від передозування кокаїну, морфію, діазепаму і ефедрину у віці 23 років.

Руні Мара і Хокаін Фенікс не афішують своє особисте життя, тому публічно не прокоментували новину. Рівер - перша дитина пари, яка познайомилася на зйомках фільму Спайка Джонза "Вона" в 2013 році і почала зустрічатися три роки по тому. З 2019 року Мара і Фенікс заручені.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024