Лайм

Витриманий стиль Олени Зеленської: 5 стильних луків на осінь від першої леді

Дружина президента завжди демонструє бездоганний смак

Нещодавно президент України Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною Оленою Зеленською відвідали Лондон з офіційним візитом, де зустрілися з герцогом і герцогинею Кембриджськими - принцом Вільямом і Кейт Міддлтон. Особливий інтерес викликав білосніжний наряд першої леді, що складався з асиметричної спідниці та жакета з акцентом на талії і контрастними аксесуарами.

Ми вирішили розглянути детальніше, яким образам віддає перевагу Олена Зеленська.

У повсякденному житті перша леді слідує трендам, як наприклад, під час поїздки в Брюссель. Для прогулянки по місту Олена Зеленська вибрала бежевий костюм з піджаком оверсайз і брюками-кюлотамі. Доповнила образ зручними білими кросівками та сумкою.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Як ми бачимо, під час офіційних поїздок перша леді найчастіше обирає брючні костюми. Так, костюм молочного кольору з брюками широкого крою Олена Зеленська доповнила гірчичною блузою з ефектним бантом.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Також дружина президента любить підкреслювати талію за допомогою пояса.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Однак в гардеробі Олени Зеленської є не тільки штани, але і спідниці. Наприклад, під час візиту до Франції перша леді одягла костюм зі спідницею міді небесно-блакитний відтінку. Доповнила образ бежевими туфлями-човниками.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Є в гардеробі першої леді і сукні. Найчастіше це строгі плаття-олівці довжини міді. Як, наприклад, ця яскраво-синя сукня з незвичайним вирізом.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для урочистих заходів Олена Зеленська також вибирає сукні. Так, сукню лимонного кольору, в якій перша леді була на церемонії інтронізації японського імператора Нарухіто в Токіо в минулому році, вона доповнила напівпрозорими рукавичками і акуратними туфлями в тон.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil