Лайм

"Живий Кен" Родріго Алвес похвалився новою фігурою після зміни статі: фото

Джессіка Алвес знялася в ефектній фотосесії

Джессіка Алвес, раніше відома як живий Кен Родріго Алвес, показала нову фігуру після того, як в 2019 році стала трансгендерною жінкою. За останній рік 37-річна зірка реаліті-шоу перенесла кілька операцій по фемінізації і стала володаркою пишних грудей і сідниць, пише NY Post.

Фото: nypost.com

"Коли я була чоловіком, у мене було прекрасне життя. Я добилася і зробила багато дуже веселих, крутих речей. Але я ніколи не була по-справжньому щасливою. Мені постійно робили операції, тоді як насправді я хотіла зробити [гендерний] перехід, - розповіла Алвес. - Коли я дивлюся на себе в дзеркало, відчуваю себе щасливою. Я бачу жінку, яка була всередині мене весь цей час".

Фото: Victor Galvao / instagram.com/jessicaalvesuk/

Знаменитість добре реагує на гормональну терапію і радіє, що багато людей не впізнають в ній Родріго Алвеса, припускаючи, що вона є біологічною жінкою.

Фото: Victor Galvao / instagram.com/jessicaalvesuk/

Примітно, що на перетворення в Кена Алвес свого часу витратила понад $ 650 тис. Щоб зробити пишний бюст, стегна і нові губи Джесіці довелося витратити ще більше.

Фото: Victor Galvao / instagram.com/jessicaalvesuk/

Алвес поскаржилася журналістом, що хоча її нова зовнішність привертає багато уваги з боку чоловіків, її особисте життя залишає бажати кращого. "Я завжди дуже чесно кажу, що я трансгендер. Багатьом чоловікам подобається, що я трансгендерна жінка, тому що для них це фетиш. Але я вважаю, що мати стабільні стосунки трансгендерній жінці дуже складно, тому що багато чоловіків бачать в тобі секс-ляльку. А я не це шукаю ", - сказала Джессіка.

  • Модель витратила тисячі доларів, щоб стати живою лялькою, але поки її фото лише лякають людей в соцмережах. 24-річна канадка збільшила все, що тільки можна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ще одна танцівниця: Лілія Ребрик замилувала мережу відео з двомісячною донечкою

Лілія Ребрик нещодавно втретє стала мамою. Щаслива мама оприлюднила свіжі кадри маленької Аделіни

Тиск завжди присутній: Олена Зеленська поділилася, як війна змінила плани її дітей

Олена Зеленська зізналася, що її донька Олександра не будує плани на майбутнє у період війни, а син Кирило хоче стати військовим

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена