Лайм

Після "бондіани" Шон Коннері зіграв десятки ролей: 5 кращих образів актора крім агента "007"

Актор втілив на екрані різні образи

На 91-му році життя помер Шон Коннері, перший виконавець ролі Джеймса Бонда в серії фільмів про агента "007". Бондіана принесла акторові світову славу, і це перші фільми, які згадують після його смерті. Але в скарбничці зірки є ще багато ролей, які заслуговують на увагу. theLime згадав п'ять картин за участю Шона Коннері.

"Робін і Меріен", 1976 рік

У пригодницькому фільмі про доброго розбійника Робіна Гуда Коннері виконав головну роль. Правда, герой хрестових походів далекий від звичного нам образу. Робіну вже під 50, він обріс бородою і побитий життям. Він хоче спокійно жити зі своєю коханою в лісі, але новий король хоче стати цьому на заваді. Тоді розбійник збирає свої сили, що залишилися. і бореться з ним. Партнеркою Коннері на екрані стала чарівна Одрі Хепберн.

"Ім'я троянди", 1986 рік

Шон Коннері зіграв в картині францисканського ченця Вільяма Баскервілльского, який разом зі своїм молодим послушником розслідує серію трагічних смертей в бенедиктинському монастирі на півночі Італії. За серією вбивств криється страшна таємниця, і незабаром Вільям знаходить ключ до розкриття загадки.

"Недоторканні", 1987 рік

У цій картині Шон Коннері блискуче виконав роль літнього поліцейського Джима Мелоуна. Його герой, незважаючи на свою другорядність, стає духом команди цього фільму, підбадьорюючи кожного і мріючи нарешті очистити місто від криміналу.

"Перший лицар", 1995 рік

Це пригодницький фільм за легендами про короля Артура, його дружину Гвиневре і прославленого лицаря Ланселота. Шону Коннері в картині дісталася роль короля. Акторові - 65, але він все ще у відмінній формі.

"Пастка" 1999 рік

Шон Коннері і Кетрін Зета-Джонс зіграють першокласних злодіїв, хитрий задум яких стане під загрозу через таке раптове почуття, як кохання. На екрані актор втілив образ літнього, але ще міцного чоловіка імпозантної зовнішності.

  • Раніше фанати вибрали кращого Джеймса Бонда усіх часів. Почесним званням шанувальники бондіани нагородили Шона Коннері, який знявся в перших п'яти фільмах про секретного агента "007".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля