Лайм

Королівська родина возз'єдналася у Віндзорському замку, і вбрання Єлизавети II затьмарило всіх

Королева в червоному пальто і капелюшку стала справжньою окрасою вечора

Принц Вільям і Кейт Міддлтон завершили свій різдвяний тур по Великобританії у Віндзорі, де зустрілися зі своїми рідними, волонтерами та працівниками служб життєзабезпечення. У соціальних мережах з'явилися фото, на яких члени королівської родини слухають різдвяні пісні і спілкуються з публікою, і в коментарях одразу ж почали обговорювати яскраве вбрання Єлизавети II.

Фото: twitter.com/RoyalFamily/

Для виходу 94-річна королева обрала червоне пальто і капелюшок, які різко контрастували зі стриманими відтінками одягу її рідних. "Її Величність виглядає приголомшливо в червоному!" - пишуть шанувальники в Instagram. - "У червоному королева Єлизавета схожа на різдвяну прикрасу!"

Фото: twitter.com/RoyalFamily/

На окремі компліменти заслужив стильний образ Кейт Міддлтон, яка обрала для вечора приталене зелене пальто Catherine Walker з коміром з штучного хутра, чоботи Ralph Lauren, клатч від Alexander McQueen і діамантові сережки з королівської колекції.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal/

Також на зустрічі були присутні принц Чарльз і Камілла, принцеса Анна, молодший син Єлизавети II принц Едвард і його дружина Софі. У повному складі королівська родина може зібратися лише після Різдва, коли до Великобританії прибудуть принц Гаррі і Меган Маркл, якій 11 січня належить з'явитися в суді за позовом проти британського таблоїду.

  • У 94 роки голова британського престолу залишається активною і справляється зі своїми обов'язками. Дослідник британської культури Брайан Козловські назвав 5 правил довголіття королеви Єлизавети, які можуть стати в нагоді всім нам.
  • 20 листопада королева Великобританії Єлизавета II та її чоловік принц Філіп відзначили 73-у річницю з дня свого весілля. З нагоди важливої дати Букінгемський палац представив новий знімок подружжя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші