Лайм

Twitter назвав найпопулярніший пост 2020 року - теми ковіду в ньому немає, але й приємного теж мало

Що і кого користувачі Twitter обговорювали найактивніше

Підбиваючи підсумки року, Twitter назвав найпопулярніший пост за останні 12 місяців. Їм стало повідомлення про смерть актора Чедвіка Боузмана, найбільш відомого за роллю в картині Marvel "Чорна пантера". У серпні цього року 43-річний Боузман помер після тривалої боротьби з онкологією.

Як пеше Variety, станом на 9 грудня пост зібрав вже понад 3 млн ретвітів, більше 7,5 млн лайків та 165 тисяч коментарів. Ще 900 тисяч користувачів процитували повідомлення.

Другу позицію серед найпопулярніших твітів посіло повідомлення про смерть баскетболіста Кобі Браянта. У червні спортсмен та його дочка загинули в результаті аварії пасажирського вертольота. Третій рядок, як би сумно це не було, зайняв твіт Барака Обами зі співчуттями родині Кобі Браянта.

До десятки найбільш обговорюваних людей у соцмережі цього року увійшли Дональд Трамп, Джо Байден, Ілон Маск, Каньє Уест, Джордж Флойд, гурт BTS, майбутній віце-президент США Камала Харріс та інші.

  • Після виборів у США Камала Харріс вперше увійшла до списку 100 найвпливовіших жінок світу за версією журналу Forbes. В цілому ж в рейтингу згадані 10 голів держав, 38 гендиректорів компаній, 5 артисток.
  • Читайте також на theLime, яким для українців був 2020 й рік у пошуковику Google - компанія назвала найпопулярніші запити, і тут вже не обійшлося без ковіду та реаліті-шоу "Холостячка".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни