Лайм

Джордж Клуні потрапив до лікарні, схуднувши на 12 кг для нової ролі

Актор заробив панкреатит на зйомках "Опівнічного неба"

Неймовірні фізичні трансформації акторів можуть стати серйозним випробуванням для їхнього здоров'я. Так Джордж Клуні скинув 12 кг для нового фільму "Опівнічне небо" і потрапив до лікарні з панкреатитом, пише Mirror.

Фото: Netflix

59-річного Клуні госпіталізували з болями в шлунку за 4 дні до початку знімального процесу, а на його відновлення пішло кілька тижнів.

"Я думаю, що занадто намагався швидко схуднути і не дбав про себе, - сказав актор. - Щоб одужати, знадобилося кілька тижнів. Було непросто, адже мені, як режисерові цього фільму, була потрібна енергія. Ми перебували на льодовику в Фінляндії, що ускладнило нам роботу. Але це безперечно допомогло з персонажем".

У "Опівнічному небі" Клуні грає астронома, який переживає апокаліптичну подію. Для цієї ролі йому також довелося відростити кошлату бороду, що не дуже сподобалося його дружині Амаль.

"Я відростив велику потворну бороду, і моєму синові це сподобалося, тому що він ховав у ній різні предмети. Але моя дружина і дочка були дійсно щасливі, коли я її збрив, тому що було дуже важко знайти лице під всім цим кошмаром", - сказав актор.

На жаль, самопожертва Клуні не допомогло "Опівнічному небу" сподобатися кінокритикам: на сайті Metacritic його рейтинг становить всього 53% і 58% на Rotten Tomatoes.

  • Раніше Меттью Макконахі здивував винною дієтою, на якій скинув 20 кг для ролі у фільмі. Дивовижна трансформація принесла акторові його перший "Оскар".
  • Читайте також на theLime історію дівчини, яка відмовилася всього від декількох звичок і схудла майже на 60 кілограм. Героїня поділилася секретами свого успіху.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію