Лайм

Меланія Трамп виступила з прощальною промовою і закликала американців відмовитися від насильства

Перша леді США подякувала американцям за незабутні чотири роки

Напередодні інавгурації новообраного президента США Джо Байдена перша леді Меланія Трамп звернулася до американців з прощальною промовою. Дружина Дональда Трампа подякувала жителям країни за натхнення, згуртовану боротьбу з пандемією коронавіруса, а також закликала відмовитися від насильства. Відео звернення опублікували на офіційній сторінці першої леді в Instagram.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від First Lady Melania Trump (@flotus)

У майже 7-хвилинному виступі Меланія Трамп описала свої "чотири незабутніх роки" в статусі першої леді США, згадала про жертви медиків та військових у боротьбі з ковідом, а також нагадала про важливість єдності нації.

"Мене надихали дивовижні американці в різних куточках нашої країни, які підтримували наші громади своєю добротою та мужністю, великодушністю та милосердям [...] Наше з Дональдом перебування в Білому домі добігає кінця, і я думаю про всіх людей, які тепер залишаться в моєму серці".

Згадавши про нещодавні заворушення в Капітолії, Меланія не стала вдаватися в подробиці і лише закликала американців відмовитися від насильства: "Пам'ятайте, насильство ніколи не є відповіддю і ніколи не буде виправдано", - підкреслила вона.

Меланія та Дональд Трамп Фото: Instagram / First Lady Melania Trump

"Обов'язок перед народом лежить на всіх, хто не забуває про нашу цілісність та цінності, хто використовує кожну можливість проявити повагу до інших та привнести хороші звички в наше повсякденне життя", - додала Трамп.

  • Вже 20 січня демократ Джо Байден офіційно обійме посаду президента США. А поки увага громадськості прикута і до його дружині Джилл Байден - люди з нетерпінням чекають на появу першої леді на церемонії інавгурації та інавгураційному балу. theLime вирішив згадати, які вбрання для цієї події обирали найвідоміші дружини американських президентів протягом останніх 30 років.
  • Кажуть, 69-річна Джилл Байден має намір залишитися викладачкою англійської та поєднувати свою професію з новими обов'язками. Якщо так станеться, вона порушить традицію перших леді, якій вже понад 200 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування