Лайм

Мій друг Зеленський відрікся від мене: Кіркоров поскаржився на стосунки з Україною

Артист впевнений, що питання щодо Кіркорова в Україні "можна було якось вирішити"

Російський співак Філіп Кіркоров, якому заборонили в'їзд до Литви терміном на 5 років "за виправдання окупації Криму", заявив, що президент України Володимир Зеленський був його близьким другом, але "відрікся" від нього.

У бесіді з "Московським комсомольцем" епатажний артист також поскаржився на те, що вже кілька років не може виступити перед своїми шанувальниками в Україні.

Фото: Instagram / Філіп Кіркоров

"Мій друг, з яким я ділив одну сцену і телеефіри, Володимир Зеленський тепер відрікся від мене. А ми ж дружили - не розлий вода", - заявив співак.

За словами артиста, в Україні "можна було якось вирішити питання по Філіпу Кіркорову, який нічого поганого країні не зробив". Але замість цього від нього відреклися.

"Я народився в СРСР. Для мене і Україна, і Білорусь, і Молдова, й інші країни - єдиний культурний музичний простір. Для мене не існує кордонів", - додав він.

Той факт, що Кіркорова не чекають з концертами в Україні, "засмучує, обурює і тривожить" артиста. "Це моя біль на сьогоднішній день", - уточнив він.

Кіркоров також додав, що від українців він завжди отримував лише любов, в той час як "більше гівна завжди лилося саме в Росії".

  • Як зазначалося вище, з 19 січня 2021 року Філіпу Кіркорову заборонили в'їзд до Литви. Так у країні відреагували на багаторазові візити артиста в окупованого Криму, якими Кіркоров не тільки порушує закони України, а й "свідомо заперечує територіальну цілісність і суверенітет держави", а також виправдовує агресивну політику чинної влади РФ.
  • Разом з цим Філіп Кіркоров досі є народним артистом України та офіційно в'їзд до країни йому не був заборонений. На момент написання цього матеріалу редакція theLime надіслала відповідний запит до СБУ, і незабаром опублікує офіційну відповідь.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни