Лайм

Роббі Вільямс підхопив ковід, і проведе 14 днів в ізоляції - але про такий карантин навіть не гріх помріяти

Коронавірус у співака діагностували на відпочинку

Роббі Вільямс заразився коронавірусом, і тепер змушений два тижні провести в ізоляції. Ось тільки карантин 46-річний співак проведе не вдома, а на розкішній віллі.

В кінці грудня 2020-го музикант разом з дружиною та чотирма дітьми прилетів на Карибські острови. Однак насолодитися відпочинком по повній співакові так і не вдалося - його тест на Covid-19 показав позитивний результат. Діагноз змусив Уїльмса продовжити перебування на віллі, яку він орендував для сімейного відпочинку, пише The Sun.

Роббі Вільямс Фото: instagram.com/robbiewilliams

Таблоїд зазначає, що це "не найгірше місце" для карантину, ось тільки на пляж Роббі піти не зможе - йому не можна залишати територію будинку 14 днів. Така ізоляція обійдеться співакові в кругленьку суму - перебування на віллі в тиждень коштує близько 145 тисяч доларів.

Нагадаємо, що Роббі Вільямс та його дружина Айда Філд виховують чотирьох дітей: у 2012 році у пари народилася дочка Теодора Роуз Вільямс, а в 2014 - син Чарлтон Валентин. Ще через 4 роки на світ з'явилася дівчинка Коко, а в лютому 2020-го подружжя стало батьками хлопчика Бо Бенедикта. Третя та четверта дитина пари з'явилися на світ завдяки сурогатній матері.

  • Раніше комедіантка та телеведуча Еллен Дедженерес отримала позитивний результат тесту на Covid-19. Про свій стан 62-річна знаменитість розповіла в Twitter, запевнивши, що переносить хворобу в легкій формі.
  • А Злата Огневич вже перехворіла на коронавірус. Після одужання співачка вирішила поділитися особистим досвідом боротьби з інфекцією. Вона розповіла, як все починалося і які симптоми у неї проявилися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни