Лайм

Помер американський журналіст та телеведучий Ларрі Кінг

Йому було 87 років

На 88-му році життя помер відомий американський телеведучий Ларрі Кінг (справжнє ім'я - Лоуренс Харві Зейгер). Журналіст пішов з життя в суботу, 23 січня, в медичному центрі Седарс-Синай в Лос-Анджелесі, куди потрапив на початку цього місяця з коронавірусом.

Сумна звістка з'явилася на сторінці ведучого в Twitter.

Фото: twitter.com/kingsthings

У минулому у Кінга неодноразово виникали проблеми зі здоров'ям: журналіст боровся з діабетом, переніс три інфаркти, а в 2017 році пройшов курс лікування від раку легенів.

На здоров'я журналіста також вплинула смерть його дітей. Влітку 2020 року двоє дітей Кінга, 65-річний син Енді Кінг і 52-річна дочка Чайа Кінг, померли з різницею в місяць. У сина ведучого трапився інфаркт, а дочка померла від раку.

Ларрі Кінг зробив величезний внесок у журналістику США, під його початком утворилося кілька популярних телепередач. За свою кар'єру зумів взяти інтерв'ю у безлічі відомих політиків, включаючи Дональда Трампа та Білла Клінтона.

Всесвітню популярність йому принесло ток-шоу Larry King Live, яке він вів на телеканалі CNN протягом 25 років: з 1985 по 2010 рік. А сама передача була занесена в Книгу рекордів Гіннесса як найтриваліше шоу з беззмінним ведучим.

  • 20 січня не стало українського дизайнера Сергія Єрмакова. Що стало причиною смерті 48-річного модельєра до сих пір не повідомляється, але відомо, що останніми роками він сильно хворів .

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків