Лайм

Анджеліна Джолі показала розкішний особняк у Лос-Анджелесі для обкладинки Vogue

Знімки зроблені на веранді будинку та задньому дворі

Анджеліна Джолі стала героїнею березневого номера журналу British Vogue. Актриса запросила журналістів видання у свій розкішний особняк в Лос-Анджелесі, в якому живе зі своїми шістьма дітьми. Фотосесія пройшла на задньому дворі сімейного будинку.

Результатом глянець поділився на сторінці в Instagram. Судячи з усього, обкладинка нового випуску вийшла у двох варіантах - чорно-білому та кольоровому. На першій Джолі зображена в простому образі: чорному гольфі, брюках в тон та з зібраним у пучок волоссям.

Фото: instagram.com/britishvogue

Для другого знімка актриса вбралася елегантно, вибравши для цього наряд у бежевих тонах. Анджеліна наділа спідницю-олівець, шовковий топ, а поверх накинула довге пальто. Волосся актриси було розпущене, а краса підкреслена яскравим макіяжем.

Фото: instagram.com/britishvogue

Джолі позувала не тільки на задньому дворі особняка, але й на веранді. Для затишних кадрів 45-річна зірка вибрала домашній образ: широку сукню в підлогу та зручне взуття. Теплоти й затишку знімку надала чашка, яку актриса тримає в руках.

Фото: instagram.com/britishvogue

Фото: instagram.com/britishvogue

  • Анджеліна Джолі виховує шістьох дітей: 19-річного Меддокса, 16-річного Пакса, 15-річну Захару, 14-річну Шайло та 12-річних Вів'єн й Нокса. Для трьох дітей актриса стала прийомною мамою, а інших народила від Бреда Піта. З актором вона розлучилася у 2019 році, і впевнена, що це пішло на користь дітям.
  • Бред Пітт відповів на чутки про возз'єднання з Дженніфер Еністон. Багато хто мріяв про те, щоб Бред та Джен знову стали парою, але схоже, все це лише порожні розмови.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні