Лайм

Члени журі обрали нову пісню Go_A для "Євробачення-2021", але шанувальники не в захваті

Офіційно трек презентують у березні 2021 року

П'ять членів журі обрали нову пісню, з якою гурт Go_A цієї весни представить Україну на "Євробаченні-2021" в Роттердамі (Нідерланди). Офіційно трек прзентують в березні цього року, але шанувальники музикантів від цих новин не в захваті. Зокрема, люди обурені тим, що відбір пройшов за щільною завісою організатора.

Як повідомляється в пості "Суспільного мовлення" в Instagram, за цей рік гурт записав три треки, які запропонував організатору в якості конкурсних композицій. З них члени журі обрали кращий.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Євробачення (@ suspilne.eurovision)

Примітно, що про закритий відбір пісні організатор повідомляв і раніше, при цьому слухачі Go_A сподівалися почути хоча б фрагменти пісень-претендентів. "Це дивно... могли б хоч опублікувати фрагменти якісь, щоб бачити реакцію народу і хоч трохи прислухатися... це дуже дивно", - вказали в одному з коментарів.

Минулого року гурт Go_A переміг у Національному відборі з піснею "Соловей", але через пандемію ковіда "Євробачення-2020" перенесли на весну 2021 року. Україна, як і більшість інших країн, не стала змінювати свого представника, але музикантам довелося написати нову пісню - такі правила конкурсу.

Обирали кращий з трьох запропонованих треків цього року музичний продюсер Нацвідбору Руслан Квінта, переможниця "Євробачення-2016" Джамала, музикант і продюсер Євген Філатов (The Maneken), а також члени правління "Суспільного", відповідальні за платформи ТВ та радіо - Ярослав Лодигін і Дмитро Хоркін.

  • Тим часом дивіться на theLime свіжий кліп Go-A до пісні "ШУМ", знятий на київській горі Щекавиця. У новому треку гурт поєднав партії сопілки з доволі агресивною та динамічною електронікою, зробивши "ШУМ" чудовим прикладом жанру фолктроніка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також