Лайм

5 учасників "Голосу країни", які не перемогли, але стали успішнішими за переможців

Хто, незважаючи на програш у шоу, став популярним артистом

Телеглядачі вже не один рік спостерігають за перипетіями в популярному вокальному шоу "Голос країни". Примітно, що успішними артистами найчастіше стають не його переможці, а учасники, які, часом навіть не доходять до суперфіналу. theLime вирішив розповісти вам про таких виконавців.

Tayanna

Тетяна Решетняк, зараз більш відома під псевдонімом Tayanna, брала участь у четвертому і п'ятому сезонах "Голосу країни". До цього вона встигла взяти участь у численних конкурсах, була на підспівуванні у знаменитих артистів і три роки співала в жіночій групі "Гарячий шоколад".

Tayanna Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Під час сліпих прослуховувань на "Голосі країни-4" вона виконала пісню "Самотня", але до неї не розвернувся жоден із зіркових тренерів. Але дівчина не зневірилася і через рік прийшла знову. Цього разу Tayanna виконала пісню "Край, мій рідний край" - і до неї повернулися всі судді. Співачка обрала команду Потапа і дійшла з ним до фіналу, посівши друге місце.

З тих пір її кар'єра почала стрімко розвиватися - у 2017 році співачка отримала перемогу в номінації "Прорив року" на найпрестижнішій українській премії "M1 Music Awards 2017", а також пройшла національний відбір на Євробачення, посівши друге місце з піснею"I love you". У 2018 році Tayanna повторила цю спробу, але також посіла друге місце в нацвідборі з піснею "Леля".

У 2019 співачка спробувала себе в амплуа телеведучої - разом з Богданом Юсипчук вона вела передачу "Життя відоміх людей". Також вона взяла участь у проекті "Танці з зірками", проте вибула вже після другого ефіру. У 2020 році співачка представила свій четвертий міні-альбом "Жіноча сила" і продовжує активно випускати нові треки.

Yuko

Юлія Юрина та Стас Корольов, більш відомі як група Yuko, брали участь у шостому сезоні шоу "Голос країни" в команді Івана Дорна. Незважаючи на те, що ніхто з них не дійшов навіть до суперфіналу, зараз вони є успішними музикантами.

Група Yuko Фото: facebook.com/yukoUA

Група Yuko поєднує в своїй творчості фольклор і електронну музику. У 2017 році вони записали альбом під назвою "DITCH", в 2018 році - почали виступати в Європі, а в листопаді того ж року презентували другий студійний альбом "DURA?", який артисти присвятили жертвам домашнього насильства.

У 2019 група Yuko брала участь у національному відборі на Євробачення. За результатами жеребкування вона виступила в першому півфіналі нацвідбору, виконавши свою інтерпретацію народної пісні "Ой у лузі калина стояла" - "Galyna guliala". Після глядацького голосування і оцінок журі група вийшла в фінал, де зайняла четверте місце.

16 грудня 2020 року група представила свою останню пісню "Можна, так можна" і припинила існування через творчі розбіжності.

Андрій Хайат (KHAYAT)

У 2019 році на шоу "Голос країни" потрапив Андрій Хайат. Він народився у місті Знам'янка, закінчив музичну школу по класу акордеон. До проекту вже пробував стати артистом - у 2018 році випустив свою дебютну пісню "Дівчинка".

KHAYAT Фото: instagram.com/ado.khayat

На сліпих прослуховуваннях шоу KHAYAT виконав українську народну пісню "В кінці греблі шумлять верби" і розгорнув до себе всіх суддів. Андрій обрав у якості зіркового тренера Тіну Кароль і дійшов з нею до фіналу, посівши 3-е місце.

У 2019 брав участь у нацвідборі на Євробачення з композицією "Ever", написаною українською та англійською мовами. За результатами жеребкування KHAYAT виступив 16 лютого на другому півфіналі під номером 6, де він зайняв п'яте місце, отримавши два бали від журі та шість - від глядачів.

5 червня 2019 року KHAYAT випустив свій дебютний альбом "KHMIL'", куди увійшли сім композицій і один бонус-трек.

У 2020 році артист знову спробував пройти нацвідбір на Євробачення з піснею "Call for Love", але зайняв друге місце в фіналі. Восени цього ж року вийшла пісня "Темно" та відеокліп на неї.

Влад Каращук (Laud)

У 2016 році четверте місце на "Голосі країни" зайняв співак Влад Каращук, більш відомий на сьогоднішній день як Laud. Він народився у сім'ї музикантів, з ранніх років брав участь в музичних конкурсах і фестивалях, серед яких "Крок до зірок", "Чорноморські ігри", "Слов'янський базар", "Дитяча Нова хвиля", "Нова Хвиля", Kaunas Jazz Festival.

Laud Фото: instagram.com/laud_vk

Незважаючи на те, що він не переміг у проекті, його помітив продюсер Джамали Ігор Тарнопольський і запропонував подальшу співпрацю. Перший виступ Влада під псевдонімом Laud відбувся 12 травня 2017 року у київському Палаці Спорту на розігріві у Джамали.

У 2018 році відбувся реліз дебютного альбому "Музика", до складу якого увійшли 12 композицій.

У лютому 2018 він вперше взяв участь у національному відборі пісенного конкурсу "Євробачення-2018" з композицією "Waiting", проте не переміг в ньому. Друга спроба в 2019-му також не увінчалася успіхом.

У 2020 році Laud випустив кліп на пісню "Брудні танці".

Ingret

Дівчина на ім'я Інгрет Костенко, відома сьогодні як Ingret, брала участь в сьомому сезоні "Голосу країни" (2017). До цього вона вже пробувала свої сили в подібних шоу - в 6 сезоні "Х-фактора" з піснею "Досить говорити про того, кого немає" вона дійшла до третього тренувального табору і покинула проект.

Ingret Фото: instagram.com/ingret_kostenko

У шоу вона обрала команду Потапа і дійшла з ним до суперфіналу, посівши друге місце. Тоді перемогу здобув священик Олександр Клименко, проте він відмовився від контракту, запису пісні і кліпу, ротації на радіо і сольного туру.

У 2018 році Ingret випустила альбом і спробувала свої сили в національному відборі на "Євробачення". Вона виступила у другому півфіналі з піснею англійською мовою "Save My Planet". За результатами голосування журі та глядачів вона зайняла сьоме місце в півфіналі, і таким чином не пройшла в фінал конкурсу.

На сьогоднішній день вона продовжує записувати пісні та гастролювати.

  • Раніше ми розповіли про найбільш незвичних учасників "Голосу країни".
  • Тим часом в Україні триває 11-й сезон "Голосу країни". Минулої неділі Надя Дорофєєва згадала про трагедію в родині та розплакалася в ефірі шоу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші