Лайм

Дівчина раптом дізналася, що вміє грати на трубі без труби - тепер вона зірка TikTok з мільйонами переглядів

Ну хіба вона не талант?

Користувачка TikTok з ніком itzabennie виявила, що володіє "дивним умінням, про яке ніхто не просив" - вона вміє "грати" на трубі просто губами. Ну добре, іноді ще за допомогою звичайної склянки. Просто послухайте:




За словами дівчини, цей звук він видає з куточка її рота, але тисячі користувачів сервісу просто розводять руками: "Ти граєш на трубі краще, ніж я. А я вчилася цьому в школі. Десять років занять коту під хвіст", - посміялися в одному з коментарів під її постами.




Ролики itzabennie збирають у соцмережі тисячі, десятки тисяч, сотні та навіть мільйони переглядів. Як виявилося, таким талантом володіють й інші люди. На рахунку дівчини вже є один дуже ефектний дует.




Інші музиканти із соцмереж високо оцінили вміння itzabennie та вже уявили, як її "труба" могла б звучати з басом та ударними.




  • Раніше ми розповідали, як блогер прогулюється картами Google та збирає найдивніші ситуації на вулицях. Чим тільки не займаються люди.
  • Дивіться також на theLime, як блогер з TikTok ризикнула та довірила 3-річної доньці фарбування волосся. Що з цього вийшло? Чудове відео та 12 млн переглядів. Хто б міг подумати, що вдома зростає талановитий перукар.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре