Лайм

Померла акторка Хелен Маккрорі - зірка "Гаррі Поттера" та "Гострих картузів"

Вона кілька років боролася з онкологією

На 53 році життя померла британська акторка Хелен Маккрорі. Вона стала широко відома завдяки ролі Нарциси Мелфой у фільмах про Гаррі Поттера та ролі Полі Грей у серіалі "Гострі картузи".

Сумну новину у Twitter повідомив її чоловік, 50-річний актор та продюсер Деміен Льюїс. Він написав, що його дружина померла вдома після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням.

Хелен Маккрорі та Деміен Льюїс Фото: Getty Images

"З розбитим серцем змушений повідомити, що після героїчної боротьби з раком красива та сильна жінка, якою була Хелен Маккрорі, мирно померла у себе вдома в оточенні люблячих друзів та сім'ї", - повідомив актор, зазначивши, що вона померла так само, як і жила, - безстрашно.

Хелен та Деміен познайомилися у 2003 році в театрі Алмейда. У 2007 вони одружилися, і в тому ж році народився їхній первісток, син Гулівер. Через рік на світ з'явилася дочка Манон.

Хелен Маккрорі у серіалі "Гострі картузи" Фото: Netflix

Крім "Гаррі Поттера" та "Гострих картузів" Маккрорі також зіграла у фільмі "Королева", де виконала роль дружини прем'єр-міністра Великобританії Тоні Блера Шері Блер.

У послужному списку акторки є й інші не менш яскраві ролі, наприклад у таких фільмах і серіалах як "007 Координати "Скайфолл", "Анна Кареніна", "Хранитель часу", "Страшні казки", "Граф Монте-Крісто", "Слизький шлях", "МатьОтецСин" та багатьох інших.

wikipedia.orgФото: Хелен Маккрорі у ролі Нарциси Мелфой

  • Раніше у віці 64 років помер актор Джозеф Сіраво, найбільш відомий роллю Джованні "Джонні" Сопрано у гангстерській сазі "Клан Сопрано". Відомо, що останнім часом він боровся з онкологією.
  • У квітні цього року не стало також британського актора кіно та серіалів Пола Ріттера - він зіграв інженера Анатолія Дятлова у серіалі HBO "Чорнобиль".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни