Лайм

Ми бачили alyona alyona в образах Ріанни та NK, але пародію на Дмитра Гордона точно не чекали: фото

Співачка повторила спортивний образ журналіста

alyona alyona продовжує креативну промо-кампанію нового альбому Galas, повторюючи фотографії відомих людей. Тільки тепер реп-виконавиця надихається не жінками-артистками, а публічними чоловіками.

Реперша поділилася у своєму Instagram знімком, на якому постала в образі журналіста та ведучого Дмитра Гордона. Олена вдягла схожі жовті шорти та синю майку, а лису голову інтерв'юера імітувала шапкою нюдового відтінку. Виконавиця стала у таку ж стійку і зробила серйозне обличчя.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

"Коли всі грають в одну гру, але хтось один вигадує свої правила - я чую галас. Мене особисто бісить, коли хтось махлює, викручується як блазень, маніпулює, викривлює факти і грає не чесно", - підписала публікацію співачка.

Нова пародія alyona alyona повеселила її дописувачів, і багато хто пригадав скандальну фразу Гордона про кадик і написали її під постом. "Кому Алена кадик вирве?", "Кадик вирве", "Ти теж зібралася кадик виривати?", "Це просто вогонь. Про всяк випадок всім заховати кадик", "Настрій: вирвати кадик", - сміються у коментарях.

  • Свій новий альбом Galas alyona alyona випустила 8 квітня. До нього увійшло 15 треків, багато з яких записані разом із зарубіжними і українськими музикантами, включаючи Monatik, Марину Круть, Kalush, Olexesh
  • Раніше alyona alyona розповіла, скільки вона у стосунках і чому не показує обличчя хлопця. Коханий дівчини є інтернет-персоною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Нідерланди дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу: що відомо

Представника Нідерландів Йоста Кляйна дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу