Лайм

Настя Каменських закидала Instagram спільними знімками з Потапом на честь його 40-річчя

Сьогодні музикант відзначає ювілей

Слідом за Настею Каменських свій день народження відзначає Потап - 8 травня реперу та продюсеру виповнюється 40 років. З такої нагоди зіркова дружина іменинника залишила у соцмережі привітання, яке супроводила серією спільних фотографій з особистого архіву.

NK опублікувала в Instagram знімки з коханим чоловіком, зроблені під час подорожей та в домашній обстановці. У підписі співачка привітала чоловіка з новим роком його життя і написала, що дуже пишається ним (для перегляду фото перегортайте вправо).


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

"Сьогодні, в місті Києві, рівно 40 років тому, народився найдобріший та найталановитіший хлопчик (вагою всього 2 кг 800 г). Я дуже пишаюся тобою, Льоша! Ти так багато всього зробив і так багато чого досяг. Ти найкращий продюсер, геніальний автор, бізнесмен, ведучий, гуморист, розкішний чоловік та коханець, і цей список нескінченний", - пише Настя.

"Але найголовніше, що ти завжди був і залишаєшся справжньою Людиною. І сьогодні почнеться ще один цікавий, прекрасний, чарівний, повний любові та пригод твій Новий рік. Знаючи тебе, ти увірвешся в нього як торнадо і помчиш підкорювати нові вершини! А я просто буду поруч, щоб кохати, наповнювати, та підтримувати мого ведмедика", - додала Каменських.

Потап у свою чергу на честь свого 40-річчя зачитав у себе на сторінці реп. "І ось ПТП тепер 40. Він в Банді крутих облисят. Будь то бухло або криптовалюта. Візьми підніми 50!", - запропонував репер.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksii Potapenko (@realpotap)

  • Настя Каменських відсвяткувала свій день народження 4 травня. На честь свого 34-річчя співачка влаштувала гучну вечірку у мексиканському стилі, де постала в образі мексиканської художниці Фріди Кало.
  • Також у день народження Каменських вийшов спеціальний випуск її реаліті-шоу "Дівчата рулять", в якому Потап влаштував дружині сюрприз. Разом з подругами і мамою співачки він презентував їй торт і показав міні-фільм, змонтований з архівних відео.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували