Лайм

Фінал "Євробачення-2021": де дивитися трансляцію шоу в Роттердамі

22 травня у Нідерландах виберуть переможця пісенного конкурсу

Увечері 22 травня в Роттердамі (Нідерланди) відбудеться фінал "Євробачення-2021", під час якого 26 країн-учасниць змагатимуться за перемогу. Серед них і український гурт Go_A. В Україні трансляцію фіналу на ТБ та онлайн проводять телеканали СТБ та UA: Перший, початок прямих ефірів о 22:00 за Києвом.

Дивитися онлайн фінал "Євробачення-2021" також можна на сервісах Sweet.TV, OLL.tv, Megogo, які надають доступ до каналів СТБ та UA: Перший.

На каналі СТБ фінал пісенного конкурсу традиційно коментуватиме ведучий Національних відборів Сергій Притула, на UA: Перший - коментатор і ведучий "Євробачення-2017" у Києві Тимур Мірошниченко.

У фіналі "Євробачення-2021" виступлять 26 країн у такому порядку:

Фото: eurovision.tv

Згідно з жеребкуванням, Україна виступить у фіналі під номером 19. Гурт Go_A повернеться на сцену з піснею SHUM ( "Шум"), яка після першого півфіналу зібрала понад 5 млн переглядів і стала хітом на YouTube.

  • А тим часом дивіться на theLime, як пройшов другий півфінал "Євробачення-2021", за підсумками якого до гранд-фіналу також пройшли 10 країн-учасниць.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Прагнемо побути вдвох: Ребрик розповіла про стосунки з чоловіком після народження третьої дитини

Лілія Ребрик розповіла про стосунки зі своїм чоловіком Андрієм Диким - ведуча поділилася подробицями

Захур прокоментував фото Камалії з синцями, які нещодавно сколихнули мережу

Колишній чоловік Камалії Мохаммед Захур відреагував на фотографії співачки з синцями, які минулого місяця розлетілися мережею

Вперше в Україні: Терен прокоментував рішення оголосити його ім'я до старту "Холостяка"

Олександр Терен висловився про Холостяк-13 - чому ветеран погодився на участь, чи не сумнівається у щирості майбутніх учасниць