Лайм

Кіпр яскраво відкрив фінал "Євробачення", але прогнози букмекерів вже не радують: відео

Як виступила Елена Цагріну з піснею El Diablo

Увечері 22 травня в Нідерландах стартував фінал "Євробачення-2021", і вже за кілька годин журі та глядачі шляхом голосування визначать переможця (theLime веде текстову онлайн-трансляцію). Згідно з жеребкуванням, відкрила його програму представниця Кіпру, запальна Елена Цагріну з піснею El Diablo, на яку так впевнено ставили букмекери. Тепер же прогнози змінилися.

Представниця Кіпру в фіналі "Євробачення-+2021" Фото: EBU / Andres Putting

Всього у гранд-фіналі виступлять 26 учасників конкурсу - по 10 фіналістів з двох півфіналів, п'ять артистів із країн "Великої п'ятірки" (Німеччини, Франції, Італії, Іспанії та Великобританії - організаторів і спонсорів конкурсу, які щорічно автоматом проходять до фіналу) та представник країни-господині (цього року - Нідерландів). Поки букмекери пророкують Цагріну лише 11 місце.

Ставки на представницю Кіпру істотно змінилися після першого півфіналу, при цьому номер Елени Цагріну увійшов до списку найпопулярніших на YouTube.

Фото: EBU / Andres Putting

У прогнозах букмекерів на даний момент так само лідирують Італія, Франція та Мальта.

  • 22 травня theLime веде текстовий онлайн фіналу "Євробачення-2021", а також збирає найяскравіші моменти шоу в Роттердамі. Перейти до нього можна за посиланням у першому абзаці.
  • Як стало відомо раніше, у гранд-фіналі "Євробачення-2021" не зможе виступити переможець 2019 року Дункан Лоуренс. У день другого півфіналу артист отримав позитивний тест на коронавірус.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні