Лайм

Go_A вперше після "Євробачення" виступили в Києві з піснею SHUM: відео

У День Києва музиканти виступили в центрі столиці

Гурт Go_A вперше виступив у Києві після повернення із Роттердама (Нідерланди), де представляв Україну на "Євробаченні-2021". Музиканти зіграли на відкритій вечірці ярмарки "Всі.Свої" з нагоди Дня Києва. Звичайно ж, не обійшлося без головної пісні SHUM ("Шум"), яка за підсумками конкурсу стала міжнародним хітом.

Відео виступу на своєму каналі в YouTube публікує блогер та оглядач "Євробачення" Льоня Поліщук. У коментарях глядачі конкурсу продовжують обговорювати успіхи гурту в Нідерландах та діляться враженнями про виступ Go_A в Києві.

Фрагменти концерту в Instagram також публікує "Суспільне".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Євробачення (@ suspilne.eurovision)

  • У ніч на 23 травня гурт Go_A виступив у фіналі "Євробачення-2021", за підсумками якого зайняв п'яте місце. Згідно з голосуванням глядачів, пісня SHUM ("Шум") стала другою після переможної пісні італійського рок-гурту Maneskin. Незабаром після завершення конкурсу трек очолив міжнародний рейтинг в Spotify.
  • Читайте також на theLime, як солістка Go_A Катерина Павленко відповіла фанам з Росії, чи приїде до них з концертами. Хейту в соцмережах довго чекати не довелося.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською