Лайм

Джастіна та Хейлі Бібер облаяли за наряди на зустрічі з Макроном - на захист встала Ольга Фреймут

Образи пари назвали недоречними для даного візиту

Днями Джастін Бібер та його дружина Хейлі зустрілися з Еммануелем Макроном та його дружиною Бріжит в Єлисейському палаці. Для зустрічі з президентом та першою леді Франції зіркова пара вдягла наряди, які модні критики обговорюють досі.

Свою думку користувачі мережі висловлюють під знімком, який співак розмістив в Instagram. На фото видно, що для візиту до резиденції 24-річна модель вдягла сукню пісочного кольору з трикутним вирізом на животі, а 27-річний виконавець вбрався в костюм, але поєднав його з кросівками.

Фото: instagram.com/justinbieber

На думку коментаторів, лук Хейлі занадто відвертий для зустрічі з главою держави, а взуття Джастіна вносить в образ дисонанс.

Прокоментувати наряди Біберів вирішила і Ольга Фреймут, яка присвятила цьому цілий пост. Українська телеведуча захистила американську пару та пояснила чому.

"А я стану на захист, бо на зустріч з президентами прийнято одягатися так, як написано у запрошенні. А ми ж не знаємо, що там вказали Макрони, - зазначає Фреймут, яка позиціонує себе як знавець етикету. - Завжди краще звіритися зі службою протоколу. Для таких подій "black tie" неідеальне рішення, бо Джастіна могли сплутати з офіціантом. "White tie" підійшов би для інавгурації. А Бібери хотіли проявити індивідуальність".

Разом з тим, Фреймут все ж бачить в образах дві помилки - голий животик Хейлі та кросівки Бібера. "Перше доречно хіба що на пляжі, а спортивне взуття - для занять спортом та прогулянок", - вважає телезірка.

Фото: Getty Images

  • Ольга Фреймут регулярно розповідає в Instagram, як правильно вести себе в суспільстві, та кожна її порада викликає лише сміх. Однак новий урок етикету дописувачів ведучої порадував.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита