Лайм

На рекламному щиті в Токіо з'явилася гігантська реалістична 3D-кішка - вона зовсім як жива

Відео з демонстрацією незвичайної технології стало вірусним у мережі

У Токіо на станції Сіндзюку серед яскравих рекламних щитів з'явився дійсно унікальний екземпляр з гігантською триколірною 3D-кішкою, пише Time Out.

Рекламний щит займає більше трьох поверхів і оснащений опуклим світлодіодним екраном, який може передавати тривимірні зображення з роздільною здатністю 4K. Завдяки цьому цифрова тварина виглядає об'ємною і дуже реалістичною.

Офіційний запуск нової технології відбудеться 12 липня, а поки перехожі змогли помилуватися лише її коротким тизером. Екран буде працювати з 7 години ранку до першої ночі, а кішка буде час від часу з'являтися у проміжках між рекламою і нявкати над пішоходами.

У тих, хто не зможе відвідати столицю Японії і помилуватися кішкою наживо, є можливість стежити за нею в інтернеті, оскільки Cross Shinjuku Vision веде пряму трансляцію рекламного щита на своєму YouTube-каналі.

Раніше у мережі ставали популярними відео 3D-екранів в інших країнах, включаючи Китай і Південну Корею.

  • Тим часом фронтмен Black Eyed Peas приїхав до Києва і закохався у знаменитий мурал на Подолі. Музиканта вразив Козак на вулиці Спаській.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків