Лайм

Ксенія Мішина поділилася пристрасним відео з Олександром Еллертом і розповіла, що цінує в їхніх стосунках

Актриса цінує коханого за почуття гумору

Ксенія Мішина продовжує дражнити шанувальників кадрами сексуальній фотосесії, в якій знялася разом із Олександром Еллертом. На бекстейдж-відео героїня першого сезону шоу "Холостячка" та її обранець цілуються, обіймаються і весело сміються.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Мішина (@ misha.k.ua)

Чуттєве відео 32-річна актриса доповнила роздумами про важливість гумору. Так Мішина дала зрозуміти, чому вибрала Еллерта і що цінує в їхніх стосунках.

"На мою думку почуття гумору - це як друг у житті. Такий друг, який завжди на позитиві, завжди в ресурсі і успішний, але найголовніше - цей друг завжди готовий поділитися з тобою своїм оптимізмом і радістю, - написала зірка серіалу "Кріпосна". - Стосунки з Сашком показали мені ще один явний плюс почуття гумору. Це як психотерапевтична сесія під час складних періодів, коли потрібно вийти з емоційного стану, щоб не вбити один одного. Гарний жарт працює як запобіжник, бам, і ти вже посміхаєшся, а не плануєш вбити партнера".

Фанати "Холостячки" пораділи за її особисте щастя. "Еллерт і Ксенія - найкрасивіша пара в світі", - пишуть в коментарях. - "Неймовірно красиве і чуттєве відео". "З тим, з ким щиро смієшся - хочеться жити".

  • Нещодавно у Мішиної з'явилося перше татуювання, яке вона пообіцяла Еллерту зробити ще на "Холостячці". Той у боргу не залишився, і зробив парне тату.
  • Раніше Ксенія Мішина розповіла, як жила і чому розлучилася з батьком своєї дитини. В юності актриса пережила невдалий шлюб.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності