Лайм

Світом правлять гангстери: режисер Спайк Лі в Каннах закликав боротися з Путіним і Трампом

За словами режисера, світом правлять люди без моралі та совісті

Режисер Спайк Лі, глава журі 74-го Каннського кінофестивалю, виступив на його відкритті із закликом боротися з гангстерами, які правлять світом, не маючи ні моралі, ні совісті.

Як уточнює The Hollywood Reporter, "гангстерами" 64-річний Лі назвав президента РФ Володимира Путіна, президента Бразилії Жаіра Болсонару та колишнього гаранта США Дональда Трампа.

Спайк Лі Фото: Instagram / @officialspikelee

"Цим світом правлять гангстери - Агент Оранж [Дональд Трамп], хлопець з Бразилії [Жаір Болсонаро] та Путін, - вказав режисер. - Вони гангстери, і будуть робити те, що їм заманеться. Вони не мають ні моралі, ні совісті. Ми повинні виступати проти таких гангстерів".

  • 74-й кінофестиваль у Каннах стартував 6 липня і триватиме цього року до 17-го числа. За головну фестивальну нагороду - "Золоту пальмову гілку" - поборються 24 фільми, ще 20 картин заявлені у програмі "Особливий погляд", ще сім покажуть поза конкурсом. Раніше ми розповідали про найбільш очікувані з них.
  • Читайте також на theLime, як Дональд Трамп звинуватив Голлівуд у расизмі через скандальний фільм. На думку 45-го президента США, кіноіндустрія надає країні "ведмежу послугу".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сергій Притула показав рідкісне фото з донькою та ніжно звернувся до неї

Волонтер Сергій Притула оприлюднив чарівні кадри з маленькою донькою. Дитині виповнилося три роки

Керівниця фан-клубу Олега Винника обурилася через хейт співака: що відомо

Керівниця офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барон пройшлася по критиканах артиста. Вона обурилася через останні висловлювання Геннадія Вітера

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук у період повномасштабної війни живе у Києві та займається акторством - що відомо про життя знаменитості