Лайм

Нікіта Добринін забрав дружину та новонародженого сина з пологового: перше фото малюка вдома

Пара звикає до нового статусу

Переможниця шоу "Холостяк-9" Даша Квіткова народила сина 13 липня, і вже на третій день Нікіта Добринін забрав їх додому. Перша ніч була неспокійною, але молоді батьки справилися на відмінно.

Як розповівведучий у своєму Instagram, вони з дружиною свідомо не просили бабусь і дідусів про допомогу, так як хотіли "відчути трушну роль батьків самостійно".

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

"Знаємо, що перший час важко, але з кожним днем все буде кращє. І незважаючи на те, що попереду у нас енна кількість безсонних ночей, ми найщасливіші, бо у нас є наш син, якого ми так чекали і хотіли. Ми не можемо його підвести", - зазначив Микита.

"Сьогодні близько 4:00 ранку, ми стояли та обіймалися з Дашею на кухні. Говорили про те, що ми єдина підтримка один у одного і розкисати зараз точно не час", - додав він.

Про безсонну ніч розповіла і молода мама. Даша опублікувала фотографію малюка, зроблену в вітальні, прикрашеній до їх приїзду додому.

"Сьогодні була перша ніч без допомоги медсестер і моя четверта ніч без сну. Було важко, але ми обов'язково з усім справимося. Налагодимо режим сну і годування. Ми зараз на маленькій паніці, тому що для нас це все вперше, але з кожним днем все буде набагато легше", - написала Квіткова.

Фото: instagram.com/kvittkova

  • Раніше Нікіта і Даша поділилися з дописувачами подробицями пологів. Герой "Холостяка-9" підтримував дружину протягом усього періоду, і навіть знімав з нею TikTok.
  • Щасливий батько дав перше інтерв'ю після народження первістка, в якому поділився емоціями від першої зустрічі з сином Левом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Життю нічого не загрожує: після складної операції на серці Віктор Павлік вийшов на зв'язок у соцмережах

Віктору Павліку зробили складну операцію на серці - артист вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан

Віталій Козловський похрестив новонародженого сина Оскара: у мережі показали фото

Віталій Козловський і його дружина Юлія Бакуменко похрестили новонародженого сина Оскара у Михайлівському Золотоверхому монастирі

У Києві відбулася музична премія YUNA-2024: хто опинився у списку переможців

YUNA 2024 назвала переможців - хто здобув перемогу в рамках щорічної Національної музичної премії - повний список